Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Családi ház, Bő
#205704084
99.9 millió Ft
Alapterület 227 m2,  2 018 m2-es telken
Szobák száma 7 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Dupla komfort
  • Energetika: H

Részletes leírás

Bükfürdő mellett Bőn jó állapotban lévő, több generációs, lehetőségekben bővelkedő, 7 szobás családi ház hatalmas telekkel eladó!

Az ingatlan több generációs családoknak ajánljuk, mert itt mindenkinek lesz helye, a hatalmas parkosított kertbe már odaképzelhetünk egy kisebb játszóteret, vagy merülő dézsát a ház mögé, egy medencét akár, vagy egy nagy veteményest. 2 pavilon gondoskodik a nyári esték szabadtéri hangulatáról, vagy a vasárnapi ebéd kinti elfogyasztásának helyszínéül is szolgálhat.  A garázs is méretéből adódóan nem csak a gépjármű tárolására alkalmas, lehet benne barkácsolni, vagy akár újragondolva kialakítani még egy szobát fürdővel. A szobák és a tágas terek csak arra várnak, hogy megteljen gyermekzsivajjal a ház. Itt mindenkinek lehet egy kis szigete, hiszen minden szoba külön nyílik a közlekedőről. A szobák állapota jó, így gyors beköltözést is lehetővé tesznek. Világosak és kreatívan, többféle képpen is berendezhetőek. Reggeli családi indulásra a jelenlegi fürdőszoba szekció pedig megadja a rohanás nélküli, kényelmes elkészülést. A konyhában a kemence minden háziasszony álma, amely igazi ízt ad az ételeknek. Az udvaron gémeskút biztosíthatja a veteményes öntözését is, de a házból a víz természetesen a kert felőli oldalra is ki van vezetve.  Közeli településeken iskola, táncház, s mivel Szombathely és Sopron is közel van, a továbbtanuláshoz sem kell az ország másik felére költözni. 

Az ingatlan mindeközben ajánlható befektetéshez is, hiszen Bükfürdőtől 3,8 km-re van. A község igen takaros, igényes, és szépen gondozott. A házban maradnának a kiadható szobáknak a bútorzata, a faranciaágyak, hűtők, asztalok, stb. A ház eredetileg is befektetésként funkcionált, így ehhez is megvan minden. Zárt udvarra több gépjármű is be tud parkolni. A ház 3 bejárattal is rendelkezik, valamint a 4+1 fürdőszoba minimális ráfordítással akár átépíthető gardrób szobára, vagy szaunára, vagy jelenlegi állapotában hagyva szolgálhatja a vendégek kényelmét is.

Rengeteg más lehetőséget is kínál ez a ház: kialakítható belőle irodarészek, vagy elvonulásra alkalmas meditációs központ, vállalkozásának csak a fantáziája szabhat határt.

Falusi CSOK és a CSOK is felvehető rá.

Hívjon, nézze meg, ne várja meg, hogy más csapjon le rá!

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter