Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Családi ház, Kisköre, Platán sor
#205704079
35.8 millió Ft
Alapterület 138 m2,  560 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • Kertkapcsolatos
  • Vízparti
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Tisza tavi hangulatos ház eladó

Kivételes lehetőséget ajánlok figyelmébe!

 

Elsősorban olyan embereknek ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a természetet, keresik leendő saját nyaralójukat, ami befektetésnek is tökéletes, hisz itt egész szezonban könnyen kiadhatók az ingatlanok. Mindemellett ez a kiegyensúlyozott hangulatú családi ház, mely ingatlan nyilvántartási szempontból kivett üdülőépület, ideális választás azok számára, akik egy intim, csendes környezetben szeretnének élni a Tisza-tótól csupán 300 méterre.

 

Kiskörén, frekventált utcában, 560 mn-es, parkosított telken álló, tégla falazatú, szigetelt,  cserép héjazatú, fa hőszigetelt üvegű nyílászárókkal ellátott 138 nm-es családi ház terasszal, garázzsal és pincével rendelkezik. A házban összesen 4 szoba található, a legkiemelkedőbb az alsó szinten lévő tágas nappali étkezővel, ahol a beépített, bájos kandalló gondoskodik a meghitt hangulatról. A közösségi téren kívül ez a szint magába foglalja a praktikus konyhát, zuhanyzós fürdőszobát illemhelyiséggel és egy hangulatos 2 fő számára kialakított hálószobát. A szinteket összekötő belső lépcsőn haladva fent 2 szobán kívül találunk a szintén illemhelyiséggel egyben található fürdőszobát. A nagyobb szobából erkélyre kiülve hallgatható itt a madárcsicsergés.

 

A házból egy 20nm-es, árnyékolókkal, szúnyoghálóval ellátott fedett teraszra lépünk ki, mely 20 m2. Innen az intim, privát, mindig zöldellő parkosított kertet csodálhatjuk. A kert tökéletes lehetőséget kínál kisgyerekes családoknak, baráti társaságoknak varázslatos időtöltésre. Található itt filagória, szőlőlugas, kemence, kerti zuhany, hajó tárolására is alkalmas nagyobb melléképület és egy kisebb tároló is.

Emellett a tárolás szempontjából praktikus pincét se felejtsük el, amely igen tekintélyes méretű és mindig száraz.

 

Rendelkezésre áll fedett garázs is, mely összközműves, saját zuhannyal és illemhelyiséggel rendelkezik; fűtött helyiség lévén lakrészként is használható.

A nyaraló melegéről és a meleg vízről gázkazán gondoskodik, mindemellett lehetőségünk van 2 db hűtő-fűtő klíma használatára a komfortos hőérzet kialakítása során.

A tulajdonos annyira nagylelkű, hogy a fotókon látható teljes berendezés tartalmazza a vételárat.

 

Nézze meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

 

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter