Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Lábatlan
#692000042
150 millió Ft
Alapterület 407 m2,  1 645 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Vízparti
  • Fűtés: Gázkazán
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Lábatlanon lévő étterem ELADÓ!

Az ELADÓ étterem Lábatlan központi részén, könnyen megközelíthető, frekventált környéken helyezkedik el. Környezetében lakások, házak, üzletek, és szolgáltató létesítmények találhatóak.

Az épület kőből és téglából épült, egy szintes, nettó hasznos alapterülete 407 nm. A hozzá tartozó telek 1645 nm, mely rendezett, az épület mögött egy része betonozott és kavicsos, a többi füvesített.

Kereskedelmi célra vagy egyéb típusú üzlethelyiség, szálláshely működtetésére is egyaránt alkalmas.

Az ELADÓ étterem 2005-ben felújításra került, melynek során a nyílászárók többségét műanyagra cserélték, a homlokzatot 6 cm-es szigeteléssel látták el. Egy hűtőkamra is tartozik az épülethez. Az épület összközműves, ipari árammal ellátott, a fűtésről gázkazán gondoskodik. A vendéglátó tér burkolata kerámia, a többi helyiség járólappal burkolt.

Az ELADÓ étterem belső tér kialakítása a funkciójának megfelelő, a vendégtérben elegendő hely van akár nagyobb rendezvények lebonyolítására is. Az elmúlt évben az eladóteret is teljesen felújították, korszerűsítették.

A konyha tágas, megfelelően felszerelt, rendelkezésre állnak raktárak, tárolók, előkészítő helyiségek. A teljes berendezés a vételár részét képezi.

Az épületben dohányboltot üzemeltetnek, melyet a továbbiakban is kibérelnének.

Az ELADÓ étterem alkalmas lakóház, társasház, szálláshely kialakítására, erre vonatkozóan korábbi tervek állnak rendelkezésre.
Az épület a helyi építési szabályzat szerint településközponti vegyes területen helyezkedik el, a terület beépítési módja szerint a megengedett legnagyobb építménymagasság 7,5 m, a maximális beépíthetősége 40%, a minimum kialakítható telekméret 400 nm. A településközponti vegyes területeken az ingatlanok több funkciót tölthetnek be, jelen esetben: kereskedelmi, szolgáltató, irodai, nevelési, oktatási, szociális, kulturális, sport, szálláshely
Minden adott ahhoz, hogy egy nagyszerű üzleti tevékenységet alakítson ki belőle az új tulajdonosa, amit csak képzelőereje elbír.

Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az ELADÓ éttermet!

Ha vállalkozna, ez egy jó befektetési lehetőség, ezért ajánlom figyelmébe.

 

Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.

Várjuk hívását!

Kapcsolat

Lukácsi Illa

Irodavezető, Értékesítési vezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter