Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Ikerház, Göd
#132103580
57.9 millió Ft
Alapterület 76 m2,  200 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Gázbeton, YTONG
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Oázis lakóparkban belső zárt udvarban lévő ikerházfél eladó.

Az ikerház alapterülete 76 nm. A földszinten tágas nappali, étkező-konyha helyiségen kívül külön WC, nagy tároló és egy 5 nm-es előszoba is kialakításra került, mely egyben szélfogóként is funkcionál. Az emeleten 3 hálószoba és egy kádas fürdőszoba van.

A lakáshoz tartozó telek 200 nm, mely kizárólagos használati joggal a lakáshoz tartozik. A terasz fedett, a kertben 3 nm-es szerszámos tároló is van, illetve természetes árnyékot adó gyümölcsfák. A lakás minden helyisége redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott. A jó külső falazatnak és a jó technológiájú fűtésrendszernek köszönhetően a rezsi nagyon kedvező. Az elmúlt időszakban több felújítás és esztétikai frissítés is történt, mint pédául a belső ajtók cseréje, a tetősík ablakok cseréje fényvédő rolóval. Ezen felül légkondiciónáló is felszerelésre került mely a teljes felsőszint hűtését és akár fűtését is biztosítja. A konyha teljes egészében új (bútorzat+gépek), minőségi gépekkel és anyagokkal kialakítva, ezek mind a vételár részét képezik.

A lakóparkban bevásárlási lehetőség, óvoda, bölcsőde is található, valamint a gödi termálstrand, ezen kívül sportályák, bicikliút stb...

Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu 

Kapcsolat

Lovack Tamás

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter