Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Ikerház, Lovas, Falurét utca
#707000253
149 millió Ft
Alapterület 145 m2,  400 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Építés alatt
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Eladó 4 szobás újépítésű ikerházak Lovason idilli környzeteben alkalmi áron!

Családi otthon várja új lakóit Lovason!

Két csodálatosan kialakított ikerház keresi gazdáját Lovason, egy idilli környéken, csupán egy rövid autóútra a Balatontól és a Velencei tótól. Minőségi kivitelezés jellemzi mindkét ingatlant, ahol minden lépésnél ügyeltek arra, hogy a legmagasabb színvonalat képviseljék.

Mindkét házban négy tágas szoba található, amelyek ideálisak a családi élet minden pillanatának megosztására és megélése. A garázs lehetővé teszi autója biztonságos tárolását, míg a kert pedig kiváló lehetőséget nyújt a szabadban való időtöltésre és kikapcsolódásra.

Az eladók már szerződést kötöttek egy tapasztalt lakberendezővel, így Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy hogyan szeretné személyre szabni otthonát. A lehetőségek száma végtelen, és a lakberendező segítségével biztos lehet benne, hogy az otthona minden részlete az Ön ízlésének és igényeinek megfelelő lesz.

Az erkélyekről és a teraszról is fantasztikus balatoni panoráma tárul elénk, így képzelje csak el, amikor kedvesével a naplementében vacsoráznak, miközben kedvenc zenéjük szól a háttérben.  

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Most még kedvező áron lehet hozzájutni ezekhez az ikerházakhoz, de érdemes sietnie, mert a felépítésükkel egyre drágábbak lesznek. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezeket az álomotthonokat, amelyek ideális választást jelentenek családjának!

Kapcsolat

Pati-Nagy Alexandra

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter