Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Telephely, Polgár
#707000167
210 millió Ft
Alapterület 760 m2,  6 000 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos

Részletes leírás

Az eladó raktár az M3 autópálya felhajtótól 5 percre!

Eladó raktárunk ideális választás vállalkozásod számára! Az M3 autópálya felhajtótól mindössze 5 percre található, gyors és kényelmes megközelítést biztosítva Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza és Eger környékéről is. Kassa és Nagyvárad mindössze 1,5 óra távolságban vannak.

Az ingatlan egy 760 m2-es épülettel büszkélkedik, mely kiválóan alkalmas kereskedelmi, logisztikai vagy gyártási tevékenység végzésére, akár műhelyként is. A 6000 m2-es telken további épületek is létesíthetők, így rugalmasan alakítható az ingatlan a vállalkozásod igényei szerint.

A telephely teljes mértékben megfelel az európai uniós és nemzeti jogszabályoknak, különös tekintettel az élelmiszerek biztonságos és higiénikus előállítására és csomagolására vonatkozó követelményekre. IFS tanúsítványával 2022-ben igazoltuk minőségünket.

Az ingatlan teljes közműellátással rendelkezik: vezetékes villany (3 fázisú), vezetékes víz és tartályos gázellátás áll rendelkezésre. A szennyvíz zárt tárolóba vezetve biztosított a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés. A tűzvédelmi szempontokat is figyelembe véve, a telephely 25,3-as tűzi víz tárolóval van ellátva.

Az ingatlant 24/7 kamera rendszerrel megfigyeltük, így biztosítva a maximális biztonságot. A csarnokok nagy méretű elektromos Hörmann kapuval vannak felszerelve, és a telken belül könnyedén manőverezhető teherautókkal is. A parkolás a telken belül lehetséges, és a teljes üzem területe teherautóval körbe járható.

Az ingatlan besorolása Gksz-2, tehát kereskedelmi, szolgáltató és gazdasági tevékenységekre is alkalmas. A szabadon álló általános beépítési mód 3000 m2-es legkisebb alakítható telekmérettel, 40% beépíthetőséggel és 12,0 m építménymagassággal rendelkezik.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy egyeztethessük az ingatlan megtekintésének részleteit, és kezdje el álmai vállalkozását ezen a kiválóan elhelyezkedő és jól felszerelt telephelyen!

Kapcsolat

Pati-Nagy Alexandra

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter