Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Családi ház, Mágocs, Belterület
#699600073
27.5 millió Ft
Alapterület 120 m2,  6 237 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet Utcaszint

További paraméterek

  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Konvektor
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

A Novum7 Ingatlanközvetítő iroda eladásra kínál,a Dunántúl déli részén, Baranya-Tolna vármegye határán, Mágocs kisváros központi részén eladó egy 6237 m2-n található több épületből álló ingatlan.

Az utcafronti 120 m2-es összkomfortos családi házban három közel azonos alapterületű szoba, valamint előtér, konyha, kamra és dél-nyugati tájolású fedett terasz található. A fedett terasz egy déli tájolású nyitott teraszra nyílik.

A szobák parkettával, a konyha, kamra, előtér és a két terasz mozaiklappal burkolt. A szobákat külön-külön egyenként cserépkályhával is és gázfűtéssel is ellátták.

A fő épületre merőlegesen egy kisebb felújításra szoruló, garázsból és két szobából, padlásfeljáróból álló második épület található, összességében 80 m2-nyi alapterülettel.

A második épület mellet, annak kis megszakítással a folytatásaként egy további külön egységként kezelhető, szintén felújításra, átalakításra szoruló épület található, amelyben műhely, présház, tároló került egykor kialakításra, valamint az épület utolsó traktusa egy baromfinevelésre szolgáló 55 m2-es helyiséget foglal magába.

Az elsőként említett két épület külön-külön vagy egybenyitva is funkcionálhat, nagy család vagy több generáció részére is kialakítható. 

Amennyiben nem saját lakhatási céllal keres ingatlant, akkor kiváló befektetési lehetőségnek kínálkozik, mivel a településtől mindössze 10 percre található a mozgásszervi panaszokban szenvedő, gyógyulni vágyó betegek Mekkája, Dombóvár-Gunarasfürdő vagy a másik irányba csak öt perces autóútra található bikali Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok. Minkét nevezetesség egész évben üzemel, folyamatos megújuló vendégkörrel, akik szívesen veszik igénybe a helyi szállásadók szolgáltatásait.

 

Csok plusz támogatott lakáshitel kamata maximum 3% lehet, három gyerek esetén pedig akár 50 millió forint is igényelhető. Ráadásul a csok plusz kombinálható a falusi csokkal és a Babaváró hitellel is, ami még nagyobb segítséget jelenthet.

 

Irányár: 27,5 M Ft.

Szeretne többet megtudni az ingatlanról? Szívesen meg is nézné? Csak egy telefon és segítünk!

 

Mobil: +36 30 377-7797; Tel: +36 82 900 023;

Email: nemeth.tibor@novum7.hu

 

Hitelre van szüksége? 

Ebben is segítünk! Hitelképesség előzetes vizsgálata, banki ajánlatok beszerzése, teljes hitelügyintézés ingyenesen!

Használja ki a lehetőséget!

 

Azonosító: 1071.

 

 

Kapcsolat

Németh Tibor

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter