Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Családi ház, Szárliget
#692000429
67 millió Ft
Alapterület 100 m2,  949 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Csak nálunk
  • Felújított
  • Jó közlekedéssel
  • Klimatizált
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Klímás hűtés-fűtés
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Szárligeten felújított családi ház ELADÓ!

Az ELADÓ családi ház Szárliget belterületén, családi házas övezetben található, jellemzően hasonló ingatlanok környezetében. Elhelyezkedését tekintve könnyen megközelíthető, csendes utcában található. Buszmegállótól való távolsága kb 150 méter.
Az épület oldalhatáron épült, a telek bal oldalára van elhelyezve. Az utcafront széles, automata tolókapu könnyíti a bejutást. Az udvaron gépjármű parkolására fedett kocsibeálló nyújt lehetőséget, ahol 2 autó elfér. Mögötte tároló található.

Az ELADÓ családi ház kőből és téglából épült, hagyományos szerkezetű, földszint + tetőtér beépítéssel. A földszint nettó 71 nm-es, a tetőtér 32 nm, alacsony belmagassággal. A telek 949 nm, rendezett, körbekerített. A házhoz melléképületek is tartoznak.

A ház előtt egy fürdőtó lett építve, melynek funkciója nemcsak a kerti környezet esztétikussá tétele. Növényekkel van körbeültetve, szép kövekkel kirakva, csobogóval van kiegészítve, kivilágítva. Kellemes látvány a kertben, a víz jelenléte megnyugtató és természetes hatású, nyáron enyhíti a nagy meleget. Nem szükséges a vizét télen leengedni, gondozást is alig igényel.

Az ELADÓ családi ház 4 éve került felújításra, bővítésre. A fürdőszobához hozzáépítettek, ezáltal 10 nm-en fürdőkád, zuhanyzó, és 2 mosdó is kényelmesen elfér. A terasz is beépítésre került, ahol az előszoba mellett az étkező is helyet kapott.
Az ELADÓ családi ház elrendezése praktikus, a tágas konyha és nappali egybe nyitott, innen nyílik a hálószoba, a dolgozószoba és a fürdőszoba. A dolgozószobából egy fedett terasz nyílik, amely összeköti a házat a hátsó kerttel.
A tetőtér szintén 4 éve beépítésre került, ahová a nappaliból egy fa lépcső vezet fel. A 4 tetőablaknak köszönhetően világos a helyiség, igény szerint még van lehetőség a tér megosztására.
A burkolatok is cserélve lettek, a szobákban és a konyhában laminált padló van, a fürdőszoba járólappal burkolt. A nyílászárók egy része műanyag, egy része fa, mindegyik hőszigetelt. A külső homlokzat 12 cm-es szigeteléssel ellátott.

Az ELADÓ családi ház összközműves. A fűtést két 3,5 kw-os hűtő-fűtő klíma szolgáltatja. A melegvizet villanybojler biztosítja. Új réz villanyvezetékek és új vízvezetékek kerültek beépítésre. A villanyoszloptól is új kábel van behúzva. Két villanyóra áll rendelkezésre, éjszakai és nappali, melyek teljesítménye 2x32 amper. A tető újjáépült, szigetelőhabbal szigetelt, beton cseréppel fedett.
Gázcsonk a telken belül megtalálható. Az udvaron egy ásott kút van, mely jól táplált.
Ha eladó családi házat keres a környéken, ezt a házat ajánlom figyelmébe.

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
15 éves értékesítői és vezetői tapasztalat.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a kulcsátadásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Legyen közös a sikerünk!

Kapcsolat

Lukácsi Illa

Irodavezető, Értékesítési vezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter