Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Házrész, Békéscsaba, 6. kerület
#683700291
14.6 millió Ft
Alapterület 72 m2,  150 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Árcsökkenés
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Kétszobás házrész a kórház közelében

Békéscsabán a 6. kerületben, eladó egy kétszobás, felújított házrész, garázzsal, pici saját kerttel. 

Irányár: 14,6 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán a belváros közelében, a kórháztól pár lépésre található a 3 lakásos kertes ház, melyből eladóvá vált a középső 72 nm-es lakás. A közös nagykapu és kocsibejáró használatán kívül tartozik hozzá egy saját elkerített udvar, és egy garázs, mellette pedig egy parkolóhely a második autó számára. 

 

A lakás előkertes, a közös kocsibejárótól húzódik a lakás bejáratáig a kb. 50 nm-es kizárólagos használatban álló udvar. Egy tágas előszobába léphetünk először. Innen nyílik az egyik szoba és a nyárikonyha. A nyárikonyhán keresztül léphetünk a konyhába vagy a tornácra. A két szoba egymásból és külön is nyílik. A konyhához egy mosókonyha kapcsolódik, ebből közelíthető meg a zuhanyzós fürdőszoba.  

 

2013-ban cserélték ki a külső és belső nyílászárókat. A fűtésrendszert 2020-ban korszerűsítették, ekkor vásárolták a jelenlegi kombi gázkazánt, és az új lapradiátorokat. A járólapokat és a laminált padlót 2013-ban helyezték le. A villamoshálózat részben lett felújítva, ahol nagyobb a terhelés ott rézvezetékeket tettek és 25 A-re emelték a teljesítményt. 

 

Az orvosi rendelők és a kórház 50 méterre található. A Csabagyöngye és az élővízcsatorna parti sétánya 450 méter. Óvoda és iskola csupán 400 méter távolságra vannak. Buszmegálló 120 méter. Aki szeretne ennyire közel élni a belvároshoz, és annak is a legszebb részéhez... az ragadja meg a lehetőséget! Egy központi fűtéses, kétszobás kertes ingatlant szerezhet új nyílászárókkal, garázzsal most igazán kedvező áron! Tekintse meg!

 

 

 

Kapcsolat

Bárdi Judit

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter