Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Ikerházrész, Várpalota, Isztimér
#181100202
35 millió Ft
Alapterület 72 m2,  500 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Cserépkályha - fa, szén
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

A Bakony VARÁZSLATOSAN GYÖNYÖRŰ részén, az ERDŐBEN ikerház fele eladó.

A Várpalotától 9 km-re, az erdő közepén, Hétházpusztán található üdülőház tégla építésű, melyet KÜLSŐ HŐSZIGETELÉSSEL is elláttak. A csendes, igazán tiszta levegőjű, nagyvadas területen több üdülő, pihenő ház is található.

    A 22 éve IGÉNYES PRECIZITÁSSAL ÉPÍTETT ikerház összes alapterülete 72 m2, melyből a lakótér alapterülete 56 m2, valamint 16 m2-es a garázs. Az udvaron egy 36 m2-es, KÉTÁLLÁSOS, FASZERKEZETŰ GARÁZS található, melynek előterét térkővel burkolták. Ezért – mivel 3 állásos garázsra ritkán van szükség-, a házban található garázs könnyedén összenyitható a lakótérrel, ezzel + 16 m2 további hasznos teret nyerhetünk.

   A TÉLEN ÉS NYÁRON EGYARÁNT LAKHATÓ házba belépve a valóban tágas, világos konyha-étkező-nappali térbe érkezünk. Innen nyílik egy kis kamra a konyhát kiegészítve, a külön WC, a zuhanyzós fürdő és a hálószoba. A fűtést a nappaliban található nagy CSERÉPKÁLYHA biztosítja. A tüzelő tárolására az udvaron, a garázs mögött egy fedett, zárható 13 m2-es FATÁROLÓ áll rendelkezésre. A ház bejárata előtt térköves, nagy pihenő részen helyezték el a fedett, nagyobb társaság számára is kényelmesen tágas pihenő-étkezőt. A fafödémes, zsindelytetővel készült épület körül az ÖSSZES KÖZLEKEDŐÚT, JÁRDA TÉRKŐVEL BURKOLT. Szépen GONDOZOTT sövény, virágok, gondosan nyírt gyep veszi körbe a házat.

   A zsákfalutól 1,6 km-re egy nagy turistapark található, étteremmel, apartman házakkal, kempinggel. A környék KEDVELT TURISTA ÉS PIHENŐHELY ÉS VADÁSZPARADICSOM. A település télen és nyáron kiváló minőségű aszfalt úton könnyedén megközelíthető. Vezetékes víz, internet, hulladékszállítás biztosított.

  Nyaralónak, állandó ottlakásra, befektetésnek egyaránt KITŰNŐ VÁLASZTÁS.

HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a valóban sokoldalú ingatlan!

Tekintse meg az ingatlanról készült virtuális sétát is! https://my.matterport.com/show/?m=r5ukrNyHnPV

Kapcsolat

Csordás János

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter