Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Iroda lakásban, Budapest, XI. kerület, Kőérberek – Tóváros
#200801182
236 millió Ft
Alapterület 170 m2
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Fancoil hűtés-fűtés
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Optikai
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Részletes leírás

Eladó kétszintes iroda a Tóvárosban!

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ
Budapest XI. kerületének egyik legszebb zöld részén Tóvárosban eladó egy 2012-ben épült 5 szintes, újabb építésű liftes társasház földszintjén egy kétszintes, dupla teraszos, 4 helyiséges, 3 fürdős, teljesen bútorozott, nagy terekkel rendelkező, körbenapozott, hangulatos iroda, ami akár két irodára vagy két lakásra is osztható.

TÓVÁROS
Kőérberek-Tóváros, a XI. kerület egyik legzöldebb, legcsendesebb, legszebb része, Kamaraerdő szomszédságában található. Kiválóan becsatornázott a környék a budapesti tömegközlekedés körforgásába is a 187-es busz megállója és a 41-es villamos is séta távolságon belül van, amelyekkel hamar elérhetőek a budai-, illetve a pesti főbb csomópontok, az M7 és M0-ás autópályák közelsége pedig az autós közlekedést könnyítik meg, de ha valaki például a home office miatt a környék infrastruktúrájára van utalva a hétköznapokban, egy percig sem kell aggódnia. A közelben közért, pékség, húsbolt, zöldséges, drogéria és orvosi rendelő is található.
 

LAKÁS JELLEMZŐI

Az üzlethelyiség az épület földszintjén nettó 77 nm alapterületű, Déli-nyugati fekvésű, utcafronti, tehát a legjobban látható a Kánai útról és Tippan utcáról is. A földszinten egy nagy tér van, amihez tartozik egy mosdóhelyiség.
A második szintet egy lépcsőn keresztül érjük el, mely egy lakásból lett összenyitva az üzlethelyiséggel. Az emeleti lakás további 89 nm, így összesen 166 nm a teljes iroda területe. Az iroda 4 szobával rendelkezik, továbbá gépesített konyhával, 2db wc-vel és egy külön fürdővel illetve tároló helységgel ellátott.

A földszinten mennyezeti klíma látja el a fűtés-hűtést, a lakásban fan-coil rendszer gondoskodik ugyan erről. A melegvíz ellátásáról a lakóparkban üzemelő hőközpont felel. Az ablakok-ajtók redőnyösek, szúnyoghálóval szereltek. A víz, a hűtés-fűtés és villanyfogyasztás egyedi mérésű, tehát a fogyasztás arányában fizetendő.

PARKOLÁS

Az ingatlanhoz 2 teremgarázshely tartozik, melyek megvásárlása kötelező, darabonként 12 Millió Forintért.

 

További kérdésekkel, megtekintési szándékával várom hívását.

Kapcsolat

Németh Gábor

Tulajdonos

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter