Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Nyaraló, Zamárdi
#683700342
220 millió Ft
Alapterület 180 m2,  1 151 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Balaton közeli nyaraló, családi ház

Zamárdi üdülőövezetében, mindössze 150 méterre a Balaton partjától, eladó egy kiváló állapotú, kétszintes nyaraló!

Irány ár: 220MFT

Tel: +36 30 558 8889

 

Az ingatlan 1980-ban épült téglából, és két különálló lakrészre osztott, ami tökéletes megoldást nyújt két család számára is.

A felső szint külön bejárattal rendelkezik, körülbelül 80 m²-es, ahol 3 szoba, fürdőszoba és egy tágas terasz található.

Az alsó szinten, mely szintén külön bejárattal rendelkezik, 100 m²-en egy nappali, 2 hálószoba, konyha, tároló, fürdőszoba és egy nagy terasz biztosítja a kényelmet.

A gondozott kertben nyári grillező, étkező, szauna, lábtengó pálya, merülőmedence is található így ideális helyszín a családi és baráti összejövetelekhez.

Az autók biztonságos elhelyezése garázsban és zárt udvaron is megoldott.

Az ingatlan fűtését gáz cirkókazán biztosítja, a melegvíz ellátásról napkollektor gondoskodik, emellett fatüzelésű kandalló is található a házban.

Az ingatlan kiválóan alkalmas nyaralónak vagy állandó lakóhelynek, hiszen a jogi helyzet rendezett, lakóháznak van minősítve. Budapest mindössze 80 perc alatt elérhető autópályán, így tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének a Balaton part közelében, csendes, nyugodt környezetben élni, vagy akár két család számára nyaralót keresnek. A Balaton Sound is könnyedén elérhető, gyalog kb. fél óra sétára található. Ide csak be kell költözni, és élvezni a kényelmet és a csendet!

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Irány ár: 220MFT

Tel: +36 30 558 8889

Kapcsolat

Pásztor Norbert

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter