Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Tanya, Sárospatak, Dorkó
#703300005
18 millió Ft
Alapterület 250 m2,  7 580 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Vegyes
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Körpanoráma
  • Fűtés: Kandalló

Részletes leírás

Valósítsa meg álmait egy birtokon!

Valósítsa meg álmait, ezen a gyönyörű kis birtokon!

A birtok Sárospataktól kb 10 percre található, aszfaltozott úton közelíthető meg, az utolsó 930 méteren, pedig kavicsos úton. A környéken rendezett, életvitelszerűen lakott házak, tanyák vannak, összetartó, csendes a közösség.

Egy dombon található a terület, így amellett, hogy a belvíz probléma soha nem merült fel, körpanorámás. Legszebb részét, ahonnan a tokaji Kopasz-hegy, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy és Zemplén vonulatai láthatóak, teljesen zavartalanul csodálhatja, hiszen ebből az irányból még légkábelek sincsenek.

Az össz. terület 7580 nm, ebből 2230 nm lakóház, udvar, gazdasági épület, 1712 nm gyümölcsös, 3638 nm legelő. 26 almafa, 9 birsalma, 11 dió, 10 fiatal meggyfa és emellett néhány barack és körtefa lett telepítve, vegyszermentesen gazdálkodnak velük, mindegyik jól terem.

Az udvar teljesen körbe van kerítve, itt található a 2 db épület. Az egyik ház 80 m2 nettó alapterületű, kő alapozású, vályogból épült, alatta egy 8 méter mély, 3 méter széles, 8 méter hosszú, száraz, kőből rakott pince található. A másik épület, amely jóval fiatalabb nettó 120 nm, gázszilikátból épült, ebben található a hatalmas rendezvényterem és az ezt kiszolgáló helyiségek, mint konyha, vizesblokkok. Emellett fatároló, egyéb tárolók és állattartáshoz szükséges épületek is vanna.

Közművek:
Áram: jelen pillanatban 1 fázisú bekötés van, de a gerinchálózat fel lett újítva, alkalmas 3 fázis bekötésére. Mindkét épületbe be van vezetve.
Víz: bevezetve az újabb épületbe.
Szennyvíz: az épület mögött található emésztőbe van kivezetve.
Fűtés: kandallókkal megoldott.
Öntözés: 2 db kútból.

Korábban a területen nyüzsgő gyermektábor működött, a jövőben jól hasznosítható önfenntartó gazdálkodás céljára, de táborok, elvonulások, csapatépítők helyszínének is kiválóan alkalmas, hiszen a zavartalan környezet mellett mégis rendkívül közel van a város, autóval és tömegközlekedéssel is biztonságosan megközelíthető.

A hét bármely napján megtekinthető, de előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Kapcsolat

Czink Marianna

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter