Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Téglalakás, Budapest, I. kerület, Víziváros – Váralja
#200801533
103 millió Ft
Alapterület 67 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Eladó 2 szobás felújított lakás a Budai vár szomszédságában

Eladásra kínálunk egy 67 négyzetméteres, amerikai konyhás, kertre néző, rendkívül csendes lakást a Budai várnegyed szívében, közvetlenül a Halászbástya alatt.

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

A Parlamenttel szemben, Buda I. Kerületének egyik tömegközlekedéssel könnyen elérhető részén, a Batthyány tértől nem messze található az ingatlan. A háztól 5 percnyi sétára található a 19, 41-es villamos vonala így, mind Buda külső részei, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető, akár éjszaka is. A közelben több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta található, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak.


ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A társasház rendezett és jó állapotban van, lakóközössége tisztaság- és rendszerető emberekből áll, ez látszik is a társasházba lépve. A korábbi célbefizetéseknek és lakástakarépénztárnak köszönhetően az épület nagy része hamarosan felújításra kerül. Az ház 1984-ben épült és 4 emelet lett ki alakítva.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás 6 éve teljes körű felújításon esett át: teljesen új elektromos vezetékek, fűtésrendszer, nyílászárók és burkolatok kerültek beépítésre.
Az amerikai konyhás nappali rendkívül tágas, kamra, étkező és egy dolgozósarok is helyet kap benne, de igény esetén egy második hálószoba is kialakítható. A WC és kádas fürdőszoba külön helyiségekben található. A folyosón beépített szekrények és egy külön kis tárolóhelyiség segíti a rendszerezést, illetve a folyosó kialakításának köszönhetően egy második dolgozósarok is kényelmesen elhelyezhető.


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A lakás az elmúlt években teljeskörű felújításon esett át. A felújítás egyik fő vezérvonala a házhoz és lokációhoz illő luxus minőségű ingatlan kialakítása volt, amelyet a tulaj maximalizmusának köszönhetően sikerült is kivitelezni. Az ár részét képezik a jelenleg bent található gépek és bútorok is.
A lakás laminált padlóval, a vizes helyiségek járólappal lettek burkolva.. Jelenleg a fűtés szerepét cirkó gazén  látja el, amely a jelenlegi rezsiválság közepén kifejezetten előnyös formának mondható.

A közösköltség 17.000 forint, amely tartamazza a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, és a felújítási alapot.
 

Parkolás:
Fizetős parkolási lehetőség, valamint teremgarázshely bérlési lehetőség adott az utcában. A parkolás lakcím bejelentése után ingyenes a kerületben.

Amennyiben kérdése lenne, illetve bármiben segíthetek várom a hívását!

Kapcsolat

Jakócs György

Ingatlan Tanácsadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter