Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Vendéglátóipari egység, Mosonmagyaróvár, Belváros
#679700211
446.2 millió Ft
Alapterület 1 119 m2,  1 557 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Részletes leírás

Ritka befektetési lehetőség a város szívében!

Mosonmagyaróvár belvárosában több részegységből álló vendéglátó- és szolgáltatókomplexum, összesen 1557m2 területtel keresi új tulajdonosát.

- A több évtizedes tradíciókkal rendelkező épületegyüttes rendkívül ismert a helyiek és az ide látogatók körében.

- Lokációja kiváló, a sétáló utca központi részén helyezkedik el, megközelíthető autóval is és gyalogosan is.

- A saroképület 3 önálló részre osztott. Minden rész működik, saját üzemeltetésben és bérletben működteti több vállalkozás. Elsősorban vendéglátó és szórakozóhely működik a részegységeken. Konyhai kiszolgálás két konyhából is megoldott az épületegyüttes központi részéről. Jelenleg a bérbe adott részekkel is kiváló bevételi forrás, továbbá a teljes komplexum bérbeadása is kiváló megtérülést eredményezhet.

- Lakóingatlan(ok) beszámítsa lehetséges.

- A század elején készült tégla épületegyüttes több teljes felújításon esett át. Jelenlegi állapota is kiváló, a működéshez nem igényel felújítást.

- Terasz is használható az egységekhez, közterület használati szerződéssel.

- A vételár a területet, az épületeket és a hozzá tartozó műszaki berendezéseket tartalmazza. Igény esetén a saját tulajdonban lévő berendezések, konyhai gépek, eszközök, vendéglátásban használt ingóságok is maradhatnak külön megegyezéssel. Továbbá a bérbe adott részek is sikeresen tovább működnek tulajdonos váltás esetén.

- A teljes épület földszintes, lehetőség van emelet, tetőtér beépítésre is ha a funkciókat bővíteni szeretnénk pl. szálláshely szolgáltatással.

- A fűtés gázkazánról megoldott, minden épületrész fűtött. Lehetőség van szilárd tüzelésű kazán beüzemelésére is, ez jelenleg inaktív. Víz-, gáz-, és villany ellátás két irányból megoldott, beállásonkénti mérőórával. Ez garantálja a folyamatos ellátás biztonságát.

 

Amennyiben a 679700211-es számú belvárosi vendéglátó komplexum, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 322 2121 telefonszámon.

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter